Kalajs!

Eva Eastwood ikväll på Tanumstrand! :) Full å go med snusen hängande.
En äkta Dinglebo! hihi

Hemma på Tures...

Nu börjar jag äntligen få det ungefär som jag vill ha det hemma. Nu är det hemtrevligt. Det är så himla skönt att det kommer någon och bor här så jag kan bo kvar.
Jag har till och med spikat upp sladdar och sådant på väggarna. Underbart!


Sensationellt!

Nu har jag hittat en funktion som gör att ALLA mina vänner kan läsa min blogg, även ni som inte förstår svenska.
Kan det bli bättre?
Men ni som förstår svenska kan få er ett riktigt gott skratt om ni provar att trycka på översättningsknappen. Det är i stil med det mailet jag fick... ;)

Jag måste nog börja skriva lite mer grammatiskt korrekt så alla kan förstå! hihi

Asshole?

Sånna här "assholes" har ja i min närhet! Göta petter, vart ska de sluta!?


Flyyyyt!

Nu har P precis varit här, och jag tror det här kan funka skitbra. Han är trevlig och han är kock! Smaskigt! :) Känns bra att han ska flytta in redan på lördag! Tjohoo!
Han har en liten Max också så Karlsson ska få sällskap! Mys pys.

Sen så ringde dom från Munkedals Kommun och erbjöd mig en 80% tjänst på ett dagis i Hedekas! YAY!! Äntligen, nu börjar det. Jag har fått flyt igen! Nu måste jag bara köpa regnbyxor. Det måste man ha när man är på dagis! 80% är nog rätt bra, då jobbar man 4 fulla dagar och är ledig en! Det är ju suveränt! Och så kan jag stämpla upp den sista dagen!

Jag har sagt upp min hemtelefon, för att jag ska spara pengar (många bäckar små...). Och nu håller jag på att kika runt lite på andra alternativ. Vad har ni för abonnemang? Jag har ju fast pris på mobilen så jag kan ringa istortsett så mycket jag vill på den. Men jag vet inte vad som är smartast. Har kollat lite på skype, och det verkar helt ok, funderar på att prova det en månad när hemtelefonen är avstängd. hm...

Moderaterna kan ta sig i röven!

Snälla nån, jag är arbetslös. Jag gör INGENTING (Fast det har ni väl redan märkt med tanke på hur mycket jag bloggar nu...), men jag kan faan inte lyckas hålla reda på EN enda sak. Nä vet ni vad, det värsta är att jag helt enkelt skiter i det! Jag tror jag har gått hemma för länge nu. För den här gången kan jag inte skylla på att jag skulle må dåligt. Jag mår utmärkt. Mitt PMS-anfall har gått över, underbart. Jag vet inte om det har att göra med att någon slutade ringa...?! Ja ja, åter till mitt lilla "minnes"-problem. Konstigt att jag inte ens kan skriva utan att valsa iväg.

Jag gick upp klockan 9 idag för jag skulle duscha och gå till arbetsförmedlingen. Det enda vettiga jag skulle göra den här veckan. Men eftersom jag inte våga gå att lägga mig igår (Ok, jag broderade hela natten...) så blev det rätt sent. Det var med andra ord lite jobbigt att gå upp. Så jag gjorde som min bror brukar göra, virade täcket runt mig och sprang ut och satte på tvn. Det var politisk debatt, och jag var för trött för att byta kanal. Men det var rätt intressant faktist. Och jag kom fram till att nästa val ska jag faktist rösta aktivt! För det får faan vara slut på dom här jävla snobberierna! Bort me Moderatjävlarna. (Men börja för allt i världen inte  att diskutera med mig, för jag har egentligen ingen koll alls...än, jag vet bara att jag avskyr snobbar....). Hur som helst. Vad jag skulle komma till var alltså att jag inte ska till arbetsförmedlingen idag. Nästa måndag ska jag dit.
Så nu FICK JAG helt plötsligt två timmar till att städa på. Han som ska flytta in till helgen kommer och kollar idag och hämtar nyckeln. Men det är ju fortfarande en del grejjer kvar på rummet. Jag vet inte var jag ska göra av alla böcker...  Kanske skulle lasta in allt jag inte vill ha i bilen och starta en egen bootsale på Torp? Jag återkommer.

Nästan sketrädd!

Ja fattar inte att ja aldrig lär mig, nu sitter ja å kollar på en thriller här. Ensam. Å hetsäterpopcorn i panik. Varför? Ja vet ju att ja inte kommer kunna sova. Ja vet att ja inte kommer våga resa arslet ur soffan. Ja vet att ja kommer få sitta här å sova hela natten. Ja måste ha ett hörn i ryggen. Klarar inte av å inte ha full koll. Måste se alla vrår av rummet
Ja.... å nu har ja ju lyckats skrämma upp mig själv ytterligare genom å beskriva allt i detalj. Suck

Förresten har ja fettfläckar på glasögonen som gör att ljuset reflekterar så de ser  ut som de rör sig i ögonvrån!
Nån som vill sova här inatt?

Höstprojektet

Här e min första tavla. Fast den är till mig (som ni kanske ser...)
Den ska in i en ram bara, sen e den klar....

Men detta är vad jag behöver roliga citat till!


Fejjar!

Herregud va mycke grejjer ja har. Ja som tyckte ja rensa som faan när ja flytta från huset. Men nä. De vimlar av saker överallt! Tänkte försöka å börja rensa lite i skåp å lämna lite plats till han som ev ska flytta in så e de klart. Han prata nämligen på att komma redan i helgen. Men ja får inte till de. Började å röja i badrumms skåpet, å de finns inte planer att ja ska kunna dela rättvist. Så han får lika mycket plats som mig. Men han e ju kille, inte behöver han all plats där eller? Problemet är att ja börja änka så både i skafferiet kylen och frysen. Så kan ja ju inte göra. Vi ska ju bo här på lika villkor så de e la bara å sätta igång å slänga. Man kan ju se efter ett tag om han använder utrymmet! ;)

Ja hoppas verkligen att de blir av nu. Ja hade en tjej som skulle komma och titta. Men när ja ringde henne så svara hon aldrig. :( Fast de här e en kille vars föräldrar ja känner så de känns rätt säkert! Ska bli skönt å få in lite extra pengar åxå, så ja kan börja spara lite till min utbildning.

Nu ska ja återgå till slängandet!
Tjing



Tänk om ja hade de så här
fint i min städskrubb...

Hunnit massa...

Gud vad jag har varit aktiv! :) Har först jobbat till 12, sen hunnit att både bjuda A och hennes kultingar på middag och sedan avboka det (Dom har eventuellt svinkoppor, huuuua). Pratat en lång stund med Emms, köpt lite mat, ätit och har precis satt in en kålpudding i ugnen!! Shit vad duktig jag är, men fy vad det luktar bajs om kålen! Förstår inte hur nått som kan vara så gott kan lukta så vidrigt!?

Nu ska jag sätta mig och påbörja mitt höstprojekt som jag har handlat till idag. Men jag ville ju ha hjälp. Är ni så satans tråkiga?? Kolla mitt inlägg längre ner och HJÄLP MIG nu då för fasen!

Gott att det regnar, så man kan vara inne med gott samvete.

Fasters Rocker!



Hjärtat

Valpar till salu!

Snälla lilla söta.... NÅGON!!! Ta nu och köp en valp!!
 







Valpar födda 28/8 -08 Lev klar 17/10
25% Drever, 25% Smålandsstövare, 50% Petit basset griffon i valparna. 
Bara hanvalpar kvar. Till jakt eller sällskap.
Måste tingas före 24/10.
Lev ID-märkt, vaccinerad och besiktad.

För mer info ring 004670-5890507 Marcus
Valparna finns i Munkedal, Sverige

Kom igen nu för katten (hunden...)!!


Rallybrudar!

Idag har vart en riktig heldag me Nickelina! Jättemysigt. Först pyssla vi. Mitt pyssel blev aningen misslyckat. Såg värre ut än nått en 6åring släpat hem från första slöjdlektionen. Men ja hade fina förhoppningar ända in i slutet. De sket sig. Nickes blev dock mycket fint. Sen hade ja gjort smaskig mat å sallad som vi käka å blevproppmätta, allafall jag som vanligt! Sen va vi ju å såg på bio då! Å fy katten va bra den va!! Den va verkligen sevärd. Ja vill köra rally! Guu va kul de såg ut.

Rally, värmlänningar å 60-tal kan de bli bättre? Nää.



Nu har ja möblerat om å röjt lite i Gottfrids rum. Han ska nämligen flytta ut. För de kommer antagligen nån nästa helg som ska ha hans rum. Han kommer å kollar i veckan å då måste ja ju sanera först. För lille Karlsson va ju faktist och blev en "det" i tisdags. Och är man en liten bebis utan kulor som e drogad kan de tydligen vara lite svårt å hålla tätt... Å så kan vi ju inte ha de Gotte å ja när vi ska få sambo... :)

Han e grym!

Ja ÄLSKAR Björn Gustavsson! Han e bra! 
Han e humor.


Eller hur Aalex, de här e sån humör som vi kan se om å om igen! De e i stil me Änglagård å Sunes Sommar... :)

Ja vet att ni kan många!

Ja tänkte börja med ett litet höstprojekt och behöver lite hjälp.

Ja vill ha roliga fraser, citat och meningar. I stil med "riktiga kvinns luktar diesel", "Save time, see it my way" eller "Bättre med en kråka i näsan, än en skata i sängen", "Whatever", "Fuck off" eller "Heldre liten och rapp än stor å slapp"

Så kom igen å dela med er! Ja lovar å visa va ja ska ha det till så fort jag är klar med den första! De här blir skitkul!
Ja e ju som vanligt kass på å förklara, men fattar ni? Hjälp!

Bio vinnaren!

Min lille Nicke gick å kamma hem vinsten!
Så imorn blir de vi som går på Rallybrudar. Ska bju på middag innan me så de ska bli jättemysigt! En riktig helkväll!
Bra jobbat Nicke-Nyfiken! ;)

kul....



- Kom in nu Emil!
- Varför det?
- Vi ska gå ut.


Hahaha sitter å kollar på olika roliga fraser å hitta den här. Den va kul.


Tävling!

Ska försöka pigga upp mig själv. Tänkte ordna en liten tävling här på bloggen.


Är du ledig söndagen den 19 Oktober vid 19-tiden och vill gå på "Rallybrudar" med mig?

Nu kan du vinna det här, ett biobesök! :)

Alla svaren på frågorna finns här på bloggen, så vem som helst kan prova. Bara å leta...


  1. När klarade jag teoriprovet på mitt lastbilskort?
  2. Vem är "Kullmedlem nr 1"?
  3. Vart upptäckte jag för första gången att det finns vissa krogar som är såpass smarta att dom sätter in två toaletter i samma bås på tjejtoa?
  4. När flyttade jag till Tures Borg?
  5. Vad är den riktiga titeln på filmen om den runkande pojken och det håriga monstret?
  6. Vem är Allan som jag vill ha barn med?


Maila svaren så dom andra inte kan tjyvkika! ;)

[email protected]

Lycka till!


Pms?

Ok, ja tror ja lider av nått jävla pms anfall! Ja har stängt av båda telefonerna. Vill inte prata med nån! Sitter i lägenheten å bunkrar mat å ser på SATC! Lagar mat å stoppar i frysen. Ja som skulle frosta ur... Har snart kollat på tre säsonger av SATC. Ja orkar verkligen inte va social!!

Hur som helst nu vet nu va som gäller om ni har försökt ringa mig. De e ingen ide. Ja vet inte va de här e, men ja går runt å e små förbannad hela tiden känns de som! Bäst å låta bli å svara tills de här e över. BLÄ!

Linedance

Kolla så duktiga vi e redan! ;)