Mysdag

Ida haltade ja ner på stan å käkade på kaktus med Jimmie å hans tjej, mycke trevligt å gott! Sen gick vi ner till museeparken en sväng, å tog bussen hem. De räckte å gå ner, ja e inte snabb precis så dom fick vänta på mig mer än en gång! Men de va skönt å komma ut lite. När ja kom hem så däcka ja på soffan. Hehe

Ja vill ha en röd Ivar till Gottfrid, men de verkar va jävligt svårt!? När ja leta efter en Gottfrid så va de åxå så himla svårt å hitta en röd. De verkar va strykande åtgång på den sorten. Kanske ska ta å spara lite pengar å köpa en Fin-Ivar istället. Men då får nog Ivar bli en tjej så ja kan tjäna lite kosing på bebisar. De hade faktist vart mysigt. Kattbebisar. Hm...

Sen har ja glömt å berätta att ja slutat snusa, eller ja har medvetet inte sagt nått rättare sagt. bara för att ja inte visste om ja skulle klara de. Men imorn e de två veckor sedan ja tog en snus, så de känns som de kanske kan va slutet den här gången! Men imorn kommer de pengar så nu lever ja farligt igen. Men ja vill säga till mina snusande kompisar ; SNÄLLA bjud mig INTE! Ja villverkligen sluta nu, så ja slipper drömma mardrömmar om tandlossning mer, nu får de va slut! Ska försöka spara snuspengarna till tandläkarn istället! Ja, de ska ja!

Imorn ska ja jobba, äntligen! De e ju så jäkla jobbigt å tråååååkigt å gå hemma.

Försökte mobilblogga från museiparken ida, men de verka inte funka, har nog hänt nått me min bloggfunktion... knas!

Doktorn säger gå. Ja går.

Jaha ok de e alltså meningen att ja ska ha de så här, farbror doktorn säger att ja ska stödja benet så mycke ja kan, hua! De e riktigt obehagligt å gå runt på ett ben som sover hela tiden! Men säger han så e de väl bara å traska på! Så länge ja kan hålla avföringen(!) å de inte blir sämre så ska de försvinna av sig själv, så de e väl bara å gilla läget! Ja knaprar på...

Återbesök

Ja överlevde denna dagen me. Men de va svårt å tro när ja låg i pappas säng förut å hade så ont så ja skrek! Vakna i natt vid ett av att tablettena hade slutat verka, hade bara en dos till å den skulle ja ta på morgonen. Låg vaken i flera timmar å vänta på morgonen. smärta. Efter ett par timmars pinande så blev de till slut morgon, tack gode gud! Give me some drugs! Men de va ju korkat av mig å tro att de skule bli bra av de. Klart de inte skulle, nä här ska vi pina henne lite till! Jävla skägg-get som sitter där upp å har nått emot mig! Kramp. Ja men visst!
De här börjar kännas lite lätt komiskt! Haha Fast de kan ja ju inte påstå att de gjorde förut. Ja fick alltså kramp i benet å de höll i sig i flera timmar. Ja va så trött så ja bara grina men kunde inte somna för de enda som fick bort smärtan någorlunda va om ja låg å tryckte foten mot sänggaveln. Efter andra dosen tabletter börja de försvinna å nu har ja sovit hela dagen. Men tro inte jävulskapet tar slut där... Nu har hela benet domnat bort! Ja kan gå på de(eller snarare stappla), men de känns som benet sover. Jävligt obehagligt! När ja trycker på de så e de lixom bedövat, ja känner ju att ja har ett ben, så helt borta e de ju inte. Så nu ska ja hälsa på farbror doktorn igen vid 7-tiden ikväll. De e en väldans tur att ja e i Lysekil hos far å mor så ja blir lite ompysslad. Fast ja vet inte om vi snart blir utslängda, Karlsson iallafall(kusinen från stan som morsan kallar han) han sköter sig tyvärr inte exemplariskt.

Tyck inte synd om mig, de gör ja å bra själv! hehe

Caribian framflyttad!

Så eftersom ja nu går på rätt kraftig medicin måste vi tyvärr flytta fram den Caribiska aftonen till ett senare tillfälle! :(
Ja hör av mig med datum lite senare!

Invalido!

Herrejösses vart ska de här sluta! ,
Ja har ju haft ont i ryggen sen i fredags förra veckan och i helgen gick de ner i ena benet. Ja har knappt kunnat komma ur sängen och har sovit på sovrumsgolvet två nätter i hopp om att ja skulle bli bättre, men de har bara blivit värre. De har vart på morran de vart skit, sen när ja börjat jobba å röra på mig så har de lixom försvunnit av sig själv åsså har de vart bra framåt kvällen! Men igår va de olidligt så ja börja knapra alvedon. Kunde knappt gå.
Men ida tror ja själva jävulen va på besök på TuresBorg! Ja låg i sängen me feber å funderade på hur ja skulle ta mig upp å få i mig ett par alvedon. Efter mycke krånglande å trixande så kom ja mig upp ur sängen med tårarna sprutande. Å stapplade runt i lägenheten i en timme tills Far kom å hämta mig! Den värsta smärtan ja har känt tror ja! Helt sjukt!

Å som om de inte skulle räcka så tappa ja rösten igår, fick hosta å snuva å en vagel i ögat! Va? Va hände? Fattar ingenting. Däcka i sängen ett par timmar här ute å nu har ja å mor vart nere på akuten å hälsat på. Otränad säger han att ja e. Träna på gym tre gånger i veckan ska ja göra. Eller byta jobb. Tss! Ja hatar å svettas.Hatar å se andra svettas. Äckligt! Så ja och min underbara självdisiplin ska börja gå på gym. Yeah right!

Han börja stoppa i mig massa piller, å både ja å morsan som e livrädda för piller höll på å sätta i halsen. Ja fick bland annat morfin, å då sa han att ja kanske kunde känna mig lite pirrig och snurrig!? Så ikväll e de party på Fiskebäck! Tjoho!
Ja får inte köra bil. Kan inte jobba. Suck.

Nu ska ja snart gå in i duschen så fort tabletterna börjar verka!

In i (morfin)dimman...


Caribian Night!

ÅÅÅ va ja längtar tills helgen å min temakväll! E hemma hos Jonna nu å hon har massa ideer! Ja hade nästan glömt bort de men nu har ja fått lite insperation e de nån mer som inte vet va dom ska ha på sig på lördag så har Jonna lite tips här www.ekson.se/  www.funnyproducts.se/ 

Jonna har helt klart fattat galloppen. hon kommer nog va mest Caribisk på Lördag men än e de inte försent så kom igen nu om ni vågar å vill va bäst!!! Hehe

Glöm inte att ja behöver pengarna senast på torsdag så ja kan handla allt på freda!


ÅÅÅ de ska bli så jäkla kul!!

Taikonmamman

På grund av omständigheter så är T tyvärr tvungen att lägga ett lösenord på sin blogg, ja vet att de e många som läser min blogg som även läser hennes så e de nån som vill ha användarnamn å lösenord till taikonmammans blogg så säg bara till!

GB Clown igen.

Mitt liv är verkligen en berg-och-dal bana just nu, varannandags ångest råder här på Tures Borg! Men ida e en bra dag så nog om de!

Ida gjorde ja min första dag på nya jobbet, slutade på Volvo i onsdags å va på GB i fredags å skulle kolla när dom ville att ja skulle börja! Å ida börja ja så de va snabba ryck! Har åkt med en chaufför på Kungshamns turen ida, men ja ska köra Åmål sen i sommar. Första gången på väldigt länge som ja e anställd till att göra nått utanför kontoret! J De ska bli riktigt roligt, man ser ju en del söta pojkar när man e ute å åker, å de e bra! Hihi Bara ja snart får börja köra själv för ja kan ju INTE åka bil utan å somna! J Ja blir så trött när ja sitter bredvid! Nu ska ja ägna resten av dagen åt Karlsson, den stackarn har ja försummat i helgen så nu måste ja gottgöra han.


Vår = Ågren

Ångest och problem, de e de enda mitt liv handlar om just nu! I alla fall känns de så. Vanligt folk har höst- och vinterdepressioner, men ja e säkert på att ja har vårdepressioner!


När alla andra blir lyckliga å glada av de fina vädret, blir ja stressad å får panik å ångest över minsta lilla grej. De kan vara en sån enkel sak som att ja glömt bärt ut en soppåse!?

De e när alla vill dra fram grillen å bara lapa sol som ja vill krypa under täcket å inte komma fram! De e när alla kommer ur "sina stugor" och vill umgås igen som ja blir superstressad. Ja hinner inte me allt och alla ja vill hinna med och så slutar de med att ja bara lägger mig å sover, ja blir apatisk! De e på våren ja stänger av alla telefoner å stänger in mig!

Ja hade verkligen önskat att ja bara kunde njuta av allt, som alla andra gör, men de funkar bara inte!


Ja kom på nu i veckan att de här e inte första gången ja blir sån här på våren, men de e första gången som ja faktist ser ett mönster...

 De jobbiga i hela situationen är att de inte e jobbiga grejer ja får ångest över, eller blir stressad av, ja menar de kan va roliga grejer ja ska göra men eftersom ja e så stressad över allt ja inte hinner med så blir de bara jobbigt å ja kan inte uppskatta de roliga ja ska göra...Stressen å paniken tar liksom över. Skitjobbigt.

Kan kännas som ja har hur mycket som helst å göra, å får hjärtklappning, så handlar de kanske om att ja bara MÅSTE diska, å de kan blockera mig så fullständigt att när ja kommer hem från jobbet så går ja istället bara å lägger mig!?

 Varför skriver ja de här kan man ju undra, men de beror på två saker, Ett; De e min blogg så de ska handla om mig, eller hur!? Två; Ja vill försöka ursäkta mig om ja inte skulle svara i telefon, eller låter väldigt upptagen(Kan vara så att ja e mitt uppe i ett sovmarathon).

Snabbspola nån.


Så. De e alltså därför de e dåligt på bloggfronten (å alla andra fronter me för den delen) om nån undrade.