Fejjar!

Herregud va mycke grejjer ja har. Ja som tyckte ja rensa som faan när ja flytta från huset. Men nä. De vimlar av saker överallt! Tänkte försöka å börja rensa lite i skåp å lämna lite plats till han som ev ska flytta in så e de klart. Han prata nämligen på att komma redan i helgen. Men ja får inte till de. Började å röja i badrumms skåpet, å de finns inte planer att ja ska kunna dela rättvist. Så han får lika mycket plats som mig. Men han e ju kille, inte behöver han all plats där eller? Problemet är att ja börja änka så både i skafferiet kylen och frysen. Så kan ja ju inte göra. Vi ska ju bo här på lika villkor så de e la bara å sätta igång å slänga. Man kan ju se efter ett tag om han använder utrymmet! ;)

Ja hoppas verkligen att de blir av nu. Ja hade en tjej som skulle komma och titta. Men när ja ringde henne så svara hon aldrig. :( Fast de här e en kille vars föräldrar ja känner så de känns rätt säkert! Ska bli skönt å få in lite extra pengar åxå, så ja kan börja spara lite till min utbildning.

Nu ska ja återgå till slängandet!
Tjing



Tänk om ja hade de så här
fint i min städskrubb...

Kommentarer
Postat av: Emma

Ååå vilken snygg städskrubb, undra vem som äger den =)

Låter inte lätt det där att dela på platsen. Freddes grejer får inte plats i vårat hus =)

kram

2008-10-21 @ 21:51:37
Postat av: Sara

Hahahaha stackars lille Fredde! :)

Ja har gjort en liten sak till dig som du ska få på torsda, så nu e de inte bara du som har en hemlis! NA NA NA NA NANA ;)

Postat av: Emma

Hihi

2008-10-22 @ 10:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback