Ordning och reda, de tar sig i mitt scrapr...

imag1875 (MMS)

Ordning och reda, de tar sig i mitt scraprum! :)


Bit by bit

imag1871 (MMS)

Bit by bit


Bit by bit

imag1871 (MMS)

Bit by bit


Nu är samlingen komplett!! HELT fantastiskt!

imag1843 (MMS)

Nu är samlingen komplett!! HELT fantastiskt!


Scraprummet börjar arta sig!

imag1838 (MMS)

Scraprummet börjar arta sig!


Va ja njuter av min nya hängmattan, mitt f...

imag1839 (MMS)

Va ja njuter av min nya hängmattan, mitt fina hus och underbara Dingle!


Då kan vi alla gratulera mig till mitt liv...

imag1823 (MMS)

Då kan vi alla gratulera mig till mitt livs första bensinstopp! Det hände på Dinglerakan, på väg till Brandt och tanka! Grattis till mig!


Å så kom regnet! Sicken tur ja hade! :)

imag1822 (MMS)

Å så kom regnet! Sicken tur ja hade! :)


De har vart en jobbig dag. Men nu är det g...

imag1820 (MMS)

De har vart en jobbig dag. Men nu är det gjort... Älskade mormor du finns i mitt hjärta!


Hann me en glass med Jennifer på vägen upp...

imag1786 (MMS)

Hann me en glass med Jennifer på vägen upp! Mysigt!


Jag mår bra!

Hej alla glada, har vart väldigt dålig på att skriva det sista och jag tänker inte skriva här att jag lovar att bli bättre för det vet vi ju alla hur det går med den saken.
Men här kommer iallafall en uppdatering.

Jag mår bra. Jag mår faktist väldigt bra med tanke på omständigeheterna. Jag bävar för fina lilla mormors begravning, men det tar vi då. Nu mår jag bra.


Jag har vart hemma på en liten långhelg nu, och det känns som jag vart hemma i flera veckor, underbart! Vi har faktist fått gjort en del i huset me och det var skönt för det har kännt som jag bara stått å stampat på samma ställe ett tag med sånt som jag kan göra. Pappa är väldigt duktig på allting, men mina husbyggarkunskaper kan vara lite mer begränsade haha.

I Söndags tog vi ett redigt ryck i källaren och om-organiserade lite å satte upp lite mer hyllor på väggarna så ja ska kunna bära ner en del grejor uppifrån. Det är så OTROLIGT mycket fina saker som jag inte vet om jag ska behålla förrän jag fått ett kök och flyttat in på riktigt. Först då kan jag ju se om jag ska behålla det ja redan hade eller byta ut det mot nått jag fick med huset. Så det är ganska mycket som måste uppbevaras fram tills jag flyttar in.

Sen har jag fått klippt gräset och snyggat till det lite runt buskar, flyttat på ett nersågat träd och fixat lite i trädgården, pappa ska börja såga all ved nu i veckan så det ser lite snyggare ut runt ingången. Så kanske man kan köpa lite fina blommor och pynta med. E ju lagom kul å sätta fram några blommor när det ser ut som en byggarbetsplats! :)

I Fredrikstad funkar det fint, jag tränar tre gånger i veckan, mest för att jag inte har nått annant att göra haha. Det är en mysig stad och jag trivs med mina arbetskompisar. Men det är ju inte Dingle, så hem åker jag fortfarande så fort jag har ledigt. Men nu är det bara lite drygt ett år kvar tills jag åker hem för gott. Känns väldigt mycket lättare att vara borta när jag vet att jag har ett hus och en underbart fin salong som väntar på mig i Dingle! Får jag bara köpt mig en hund sen när jag kommer hem för gott har jag allt jag kan önska mig! :)

Har haft några kunder denna helgen med, klipper ju mina vänner och familj och dom jag har klippt sen jag började, men den stora öppningen är måndagen 18juni. Då lir det fina erbjudanden och roliga aktiviteter. Ni kan hålla er uppdaterade på
http://facebook.com/rockstartsalon gå in å tryck på "like-knappen" vettja!

Igår va ja hos min kompis mamma och fick mig några riktiga guldkorn, är väldigt kul när folk tänker på mig innan om slänger.

Här kommer en lite bilder
Hoppas ni har det bra i solen!



     


Strålande sol, nyklippt gräsmatta och en g...

imag1772 (MMS)

Strålande sol, nyklippt gräsmatta och en grillad korv! Life is treating me good!