imorn ska ja till dublin! tjoho!

Bild023.jpg
imorn ska ja till dublin! tjoho!

så här går de om man tappar en pincett i dass!

Bild022.jpg
så här går de om man tappar en pincett i dass!

De blev lite sommar till slut tror ja!

Bild021.jpg
De blev lite sommar till slut tror ja!

En och en halv timma stopp på motorvägen! Toppen kul underhållning en%

Bild020.jpg
En och en halv timma stopp på motorvägen! Toppen kul underhållning en fredag kväll!

Haha Guu så söt!

Ar2.jpg
Haha Guu så söt!

Viktoria Bagge Sommarpratare!

Missa inte Radio Väst sommarpratar program ida kl 14.00!!
Går å lyssna på nätet me!

Karlstad vs Uddevalla

GAH!! Nu har ja fått beslutsångest!! Ja som va så inställd på att ja skulle till Karlstad å att ja skulle få de så underbart bra där. Nu känns allt bara jävligt konstigt!  Ja vet inte va ja vill längre! De verkar ju inte precis va en dans på rosor å hitta en lägenhet i den stan! Ja blir galen! Sen har ja målat upp nån jävla luddig bild om hur perfekt min lägenhet ska va. Å ja kan lova att den jävla lägenheten som dinglar förbi i mitt huvud på nätterna den e ta mig faan inte byggd än! Varför ska ja alltid ha så höga förväntningar om saker å ting! Suck

 

Nu har ja kommit fram till att de inte e världens smartaste ide å åka 40 mil varje gång man ska kolla på en lägenhet! Som man tillråga på allt ska slåss om med 10 andra hungriga vargar!! Så nu har ja ändrat lite taktik, kanske inte va så smart å försöka få en trea när man inte har nått jobb!? Så ja lyssna för en gångs skull på min mammas råd och satte upp mig på ettor i Karlstad! Så ja ska slippa å åka som en skottspole fram å tillbaka, men då ska ja helt plötsligt  tampas me hela karlstads studentkår om en liten sketen etta! Jösses!

 

Nu ska ja alltså va ur huset här till 1 oktober och då har ja ingenstans å ta vägen! De e nog  delvis de som spökar, för ja längtar inte precis efter å bo i en väska! Så nu håller ja på å kollar lägenheter i Uddevalla igen! Ja kanske helt enkelt får lägga mina karlstad drömmar på is och försöka hitta några i Uddevalla istället, eller kanske Trollhättan??


HJÄLP!!


Dagens skörd! Haha

Bild019.jpg
Dagens skörd! Haha

Karlstad watch out!

Bild018.jpg
Karlstad watch out!

Världens underbaraste!

Bild015.jpg
Världens underbaraste!

kulturinslag!

Bild013.jpg
kulturinslag!