Årliga fylleslaget!

Jojjomensan! Igår va de dax igen! Vi hade "kickout" me GB. Å av nån outgrundlig anledning så kan de bara sluta på ett sätt...
 Igår började vi me å äta, de va en mycket bra ändring i schemat, eftersom vi tidigare tillåme vart för fulla för å komma iväg till Restaurangen. Jag har vart på krogen Krogen 3 gånger tidigare å aldrig kommit ihåg va maten smakat fram tills igår. Men ja kan inte påstå att ja har missat nått, de va faktist inge vidare. Men gratisölen flödade som vanligt, de va de ingen ändring med! Ja gick ut lugnt me två cola, men ja orka inte lyssna på tjötet så sen drog ja igång. Ytterligare en ändring, till de positiva, var att ja hoppade över snapsvise uppvisningen på stolen iår. Tack gode skägg-get för de.
Ja de va väl över lag något lugnare än de brukar, dom nya stjärnskotten körde lite uppträde men annars gick de rätt lugnt till. Så lugnt de kan med ett sånt gäng me galningar! Ja blir lika förvånad varje år hur dom lyckas samla alla dårar på samma ställe! ;) Måste va så att vi dras till varann! Haha

Nu har ja precis vart ute å tittat på lille Alvin. Han va hur söt som helst, med massa hår! :) Men de känns fortfarande lite konstigt att han e Jonnas! Ja tror inte ja fattar de förrän ja ser henne hålla han.

Ikväll kommer Mördar-Arvid å intar MÅG. Hua, vi får hoppas att de går bättre än de gjorde sist gång! Denna gången ska han va här i 3veckor!!

Får nog lägga mig på soffan å vila lite...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback