De e lite läskigt.

Ja bor i en stad som ja egentligen inte vet nånting om. Ja bor i en supermysig (kommer i alla fall förhoppningsvis bli) lägenhet, men ja har ingen aning om va de e för folk som bor i grannhusen. Ja hittar till Kungsgatan och mataffären, men ja vet inte ens vilken buss ja ska åka med om ja vill nånstans. De e lite läskigt men ja gillar de samtidigt. Ja kan gå till skolan, men ja vet inte vilka som går i min klass.

Ja hittar hem, men ja har ingen aning om vart återvinningsstationen är. Det är lite läskigt, kanske inte just å inte veta var återvinningsstationen ligger, men hela situationen av en helt ny stad.
Läskigt, men samtidigt jäkligt spännande. De e verkligen en nystart.
Ja känner ingen! Utom några gamla arbetskompisar. Kan nog bli lite ensamt i början, tills man börjar skolan åtminstone. Men de ska nog fixa sig. Tänkte passa på å gå me mina stavar nu när ja inte känner nån så ja slipper å skämmas! Hehe

Nu har ja i alla fall kommit in i lägenheten, hade tänkt tatt lite ordentliga kort me kameran men ja kan inte hitta batteriladdaren, så de får vänta lite. De kommer bli himla mysigt tror ja som sagt när de blir klart. Men nu e ja på Valley Road. Ska sova här på veckorna å spara lite bensinpengar. Kan nog va en smart ide… många bäckar små….

Nu ska ja lägga mig på flickrummet å se på repriser

 

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback