Uppdatering!

Jaysus, wot a week! Helt otroligt! De märks verkligen att man lever. Ja de gör de! Ja har gjort min första vecka "på fältet" å jösses va jobbigt de har vart, men kul! Alla e så jäkla trevliga, men de e väl inte konstigt när de e ja som levererar glassen! Hihi

De kommer nog bli en tuff sommar med många sena dagar, men de känns ändå bra faktist. Kanske ja äntligen efter sommaren äger en HEL bil å inte DELAR den me pappa! De hade vart så himla skönt om ja hade klarat de, så ja kunde börja spara till allt ja "måste" ha! Hehe  Även om ja vart hemma efter nio några dagar nu, så måste ja ändå säga att ja trivs med livet! De e bara lilla Gotte som behöver lite sällskap(Ok, ja skulle inte heller tacka nej! Blink Blink!)! Han har vart ensam mycke nu å skulle nog behöva en liten Ivar som livade upp dagarna för han! Ja har vart inne å kollat efter en flicka (Ja HON ska heta Ivar!), men de känns mycke pengar å lägga 6000kr på en katt! De skulle ifs va kul å avla lite bebisar, så ja kanske skulle skrapat ihop lite pengar så vi kunde få tillökning....humm... Får fundera lite på de!


Jäklar va varmt de har vart denna veckan! De e ju helt otroligt. Ja e förvånad själv att ja har vart på så bra humör ändå! Kört runt i en gammel harv utan fungerande backspeglar å HÖÖÖÖÖG tomgång (Låter som ja inte kan köra bil alls när ja kommer...) med ett leende på läpparna? De e ju inte klokt! Måste bero på att ja inte har skrikande skitkunder i öronen hela dagarna. Ja tror folk har svårare för å gapa på en face-to-face! Måste va så.


Ida ja vart på student till Malins lillebror Joel, hade inte tid å köpa nått till han så han fick en låda tiptop me ett gäng ballonger på, ja tror de gick hem så de va ju tur! Och nu sitter ja å Gotte på balkongen å tar en öl å spanar på studenterna! Guuu va ja skulle vilja göra om den dan. Studenten. De va nog en av dom bästa dagarna i mitt liv. Slutet på skiten! Å ja får gåshud bara ja tänker på de! Underbart!


Imorn ska ja på namnkalas till Annie å Lova, de ska bli mysigt. Ja har aldrig vart på "dop utan gud" förut! Ska bli skoj å se hur man gör de utan skägg-geten!


På lördag e de Powermeet i Nossebro som gäller, massa fina bilar å snygga pojkar...mmm... Himmelriket bort-i-bak! På kvällen ska vi gå på refreshments-ala-fucking åmål! Dom har inga rättigheter, säljer bara folköl, så de blir till å gömma i buskarna! hehe


Nu e de fullt ös medvetslös, de går i ett i ett.


Ja måste ju berätta om årets hemliga resa me! Vi fyllde jämt nästan hela familjen, så Mor hade ordnat till de me en hemlig resa, å ja måste erkänna att ja va orolig. Men åh va bra de blev!

Vi åkte mot Götet å hamna i Eriksberg på ett superfint hotell. Var faktist riktigt kul å va turist i Göteborg. Även om de e så nära så e de mycke man inte sett å gjort! Vi åkte paddan som riktiga turister i Göteborg ska göra, ja de gjorde vi! Va uppe i Gothia Tower å tog en öl på Heaven 23, men ja våga nästan inte kolla ner! Fy satan va högt! Hua! Sen gick ja å mamma på stan lite medans pappa å brorsan va på Maritiman. Ja hatar museum så de e ja glad att ja slapp! Sen va de lunch i Köttbullekällaren å jösses vicka köttebullar! Stora som tennisbollar! Gott gott! Vi va i haga å strosa runt lite (läs haltade), men eftersom ja haft lite svårt å gå på grund av den här jävla värken i benet så satt ja å pappa å kolla på folk en stund medans Mor å Bror gick upp å kolla på skansen lejonet. Sen skulle vi gå på Casinot, men självklart så va ja så jävla smart å glömde min plånbok i Uddevalla (EJ medvetet!!) så dit kunde vi ju inte gå. Lördagskvällen avslutades i Kajskjul 8 me ett jävla hålligång! De va några ur Galenskaparna som gjorde en Cararé! Riktigt bra! Vi fick lära oss å spela "Oh Susanna" på munspel haha Sen avsluta dom me alla gamla klassiker! Pappa ja vill ha en synth, macken-låten å man ska ha husvagn bland andra. Ja skrek som en galning! Underbart bra! Vi va ju på tårtbuffé en av dagarna me, de glömde ja! De va najjs, dock lite besviken på att de inte fanns nån chokladtårta!

 Men TACK mamma för en Toppen helg!!


Oj oj oj, de blev ett lååångt inlägg.


Ha en Toppenhelg alla , de ska ja ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback