Bättre sent än aldrig! :)

image317


Nu har ja äntligen fått korten från Glasgow, inte för att ja inte skulle fått dom tidigare utan ja har helt glömt bort de, men hitta dom på Ts kamera när ja skulle hjälpa å rensa den!
Så här kommer korten från våran underbara helg i Skottland! Lägger även in de gamla inlägget igen så ni kan läsa va som försigick!  ...Å där upptäckte hon precis att hon inte gjort nått inlägg om Glasgow!? Hur kan man inte blogga en sån underbar helg! Fy skäms på sig!

Den 8 Juni 2007 Satte ja å T våra söta små rumpor på planet till Skottland och Glasgow. När vi landat på flygplatsen hade vi sånt flyt så vi bara spatsera rakt ut framför en buss som tog oss till city! Men ja tror minsann de undgått skottarna att de va fleeera grader varmt ute, för elementet ångade på som bara katten på bussen! De va så varmt så ja höll på å storkna!
Men ja överlevde och väl framme i City va de bara att promenera gågatan ner så låg vårt hostel/hotell där! De va nästan så man börja undra när det skulle börja gå fel... Ja menar T va ju trots allt me! (förlåt, ja va bara tvungen!) Men de verkar som T lämnat sin förbannelse hemma denna gången för hotellet var tillåme över förväntan med mycke trevlig och skottsk personal! Underbart!
Vi hade två jättemysiga dagar i skottland som slutade med hjärtat i halsgropen på Säve flygplats när den icke flygkunniga piloten (om de nu överhuvudtaget fanns nån alls i cockpit?!) så snyggt sladdade in på ett hjul på landningsbanan. Kändes ungefär som vi va ute å flög me Bernard och Biancas albatros. De blev minsann inga applåder för den pilotisen! Närrö!








Ja på Argos, helt sjuk affär. Katalogen är ca 5cm tjock.
Alla som vart på min toalett de senaste har sett  den där!
Har läst igenom hela en gång på Irland, de tog mig TRE TIMMAR!
De finns allt från rullstolar till klockor och smycken! Dom har ALLT!

 
Underbara Starbucks! ÅÅÅ så jäkla gött!
En frappocino och en rocky road bar å ja e i Heaven!! mmmm....

En Skotte i Kilt, de måste man föreviga!
"Va har du under kjolen Rut, va e de där som putar ut..."

En möbelaffär som låg i ett jäkligt snyggt hus!
Med hur många våningar som helst, trapporna slutade aldrig!
Tror de va här vi köpte våra ursnygga nyckelknippor ala Pippi Longstocking!


TACK för en otroligt superbra helg i Glasgow T, "Frisören" ser fram emot våren när Köpenhamn blir osäkert....

Kommentarer
Postat av: tojan

tack själv gumman!

2008-01-20 @ 22:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback