Konstig kväll!

Igår var en mycket intressant kväll... Vi åkte med Aalex syrra å en kompis till henne till Båberg. Ja har väl hört nått om Träffen tidigare, men aldrig vart där, å man måste ju testa innan man vet, å nu vet vi verkligen. Vi vet att de e jävligt många som e duktiga på bugg, vi vet att de finns folk som går ut nyktra (Ja veet sjukt eller hur!? ;) ) och vi vet att vi aldrig mer ska till Träffen i Båberg. Vi hade väl vart där i 5min tror ja, när vi insåg att de inte va nått för oss, och började frenetiskt knappra på våra telefoner, inne på toaletten, de va de ända stället me mottagning i den bunkern. Så vi stod inne på toa å ringde till alla vi kunde komma på, vi ville bara därifrån. Men ingen kunde, så vi fick snällt vänta! Chauffören va en dansant herre så han ville ju givetvis stanna kvar. Klockan ett sitter vi i bilen på väg till Uddevalla fullkomligt genomfrusna, de måste vart ett medvetet drag (haha ja blåste lite gjorde de) från arrangörernas sida att sänka värmen å dra igång fläktarna för å få upp folk på dansgolvet, eller så va dom där för å dansa, men de tror ja inte!


 Ja dansade inte. Ja frös. Ja ville åka hem.


Vi va väl i Uddevalla vid kvart över ett tror ja, å ja å A sprang till Cheers å tog en öl. A betalade me sitt kort och när vi suttit en liten stund me ölen så ropar dom ut i mikrofonen å frågar om de finns en Alexandra Willhed där, A sjönk ihop i stolen framför mig å ja fatta ingenting, de flög igenom huvudet på mig att faan fyller hon år? Här har ja vart me henne hela hennes födelsedag utan att säga grattis, de e ju just en snygg kompis. Sen sansa ja mig å kom på att de faktist inte va januari. A gick nervöst fram till baren och fick tillbaka sitt kort som hon hade glömt, vi pustade ut.


Sedan pratade vi med våran goa efterfest-kompis och gick me han å några andra hem till han! Och resten av kvällen är som tagen ur nån sjuk jävla komedi! Ja tror ja å A skratta så gott som hela tiden i två å en halv timme, vi har lärt oss hur man "smidigt" blir av med nån, om man vill ha soffan för sig själv. Det funkar dock bara om soffgrannen är en smula berusad. Ta fram en cigg, sätt den i munnen på grannen, tänd den åt han å säg till att han måste gå ut om han ska röka! De funka. Vi vet det. Vi såg det. Guuu vicket skönt folk! De behövde vi verkligen efter dom där torrbollarna som svassa runt som ankor på dansgolvet!

De va en riktig bra efterfest (igen...), lite öl, lite musik, lite naket och massa skratt! Underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback